Év embere

2018.12.27. 11:30

Az Év Embere Nógrád megyében – Szavazzon!

2018-ban a Nógrád Megyei Hírlap szombati számainkban 50 alkalommal jelent meg egy-egy interjú, olyan emberrel, aki azokban a napokban, hetekben a legtöbbet tette annak érdekében, hogy még jobb legyen Nógrád megyében élni, vagy elvitte jó hírét megyénknek. Ők lettek A Hét Emberei. Most szeretnénk, ha közülük megválasztanánk „Az Év Embere Nógrád megyében” kitüntető cím első tulajdonosát.

NOOL

Forrás: shutterstock

A szavazás szabályai:

A Nógrád Megyei Hírlapban még két alkalommal – 2019. január 3-án és január 10-én – megjelenik mind az 50 Hét embere portréja. Akire szavazni szeretnének, annak arcképét kell kivágni és postai úton eljuttatni a szerkesztőségébe (3100 Salgótarján, Erzsébet tér. 6.). A borítékra írják rá: Az Év Embere. Egy borítékban több kivágott szelvény is beküldhető, de csak az eredeti, az újságpéldányból kivágott szelvényeket fogadjuk el! A beérkezési határidő: 2019. január 20.

A nool.hu-n ezen a linken lehet szavazni, naponta egyszer.

Összesítés:

A lapból kivágott szelvényeken, és az interneten érkező szavazatok számát nem adjuk össze, azokat külön összesítjük. Az így kialakult két sorrend helyezési számait adjuk össze, és a legkisebb értékkel rendelkező jelölt lesz az Év Embere. (Pl. ha a kivágott szelvények alapján valaki a 1. helyen végzett, a nool.hu szavazásán pedig az 5. lett, annak a helyezési száma 6.) Azonos helyezési számok esetén a sorrendet a lapból kivágott szelvények sorrendje határozza meg. (Pl. az előbbi, 1. és 5. helyet megszerző győz azzal a jelölttel szemben, aki mindkét szavazáson 3. lett. Azzal szemben viszont alulmarad, aki két második helyet szerzett, hiszen az ő helyezési száma 4.)

Szavazzon és nyerjen!

A lapból kivágott szelvényen szavazók közül hármat meghívunk az ünnepélyes díjátadóra és az azt követő fogadásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában