salgótarján

2018.11.16. 06:52

A sógorok adománya segíti a megyei kórházat

Kerekesszékek, infúziós felszerelések, mozgássegítő eszközök érkeztek az intézménybe.

NOOL

A napokban újabb adományt kapott a Szent Lázár Megyei Kórház a Szent Lázár Lovagrend salgótarjáni Szent Ilona Komendája, valamint az osztrák Albert Schweitzer Társaság együttműködésének köszönhetően.

A kórháznak – a segítő partnerkapcsolatnak hála, – már évek óta érkeznek támogatások, textíliák, gyógyászati segédeszközök, kórházi felszerelések, ruhák.

Boros Anita csoportvezető veszi át az adományt

A napokban kapott, összesen hárommillió forint értékű adomány kerekesszékeket, mozgást segítő eszközöket, infúziós felszereléseket tartalmaz.

Nemcsak az intézménynek, hanem sok, az ellátási körzetbe tartozó, rászoruló embernek is segítséget nyújt majd.

A betegek, illetve a Szent Lázár Megyei Kórház nevében dr. Bercsényi Lajos főigazgató főorvos őszinte köszönetét fejezte ki a Szent Lázár Lovagrend salgótarjáni vezetőjének, Sipos Ákosnénak és lovagtársainak: Kreicsi Máriának és dr. Márkus Lászlónak, az osztrák Albert Schweitzer Társaság részéről Jörg. C. Steiner professzornak és feleségének, a Bécsi Bajtársi Szövetség részéről Renate és Franz Deimnek.

A főigazgató külön is megköszönte a segélyszervezet fogadásánál és az adomány átvételénél a kórház részéről jelen lévő Szabó Csaba főmérnök és Boros Anita anyaggazdálkodási csoportvezető munkatárs segítő közreműködését is.

Kiemelt fotónkon: Az adományozók és adományozottak csoportképe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában