Steet food

2025.05.23. 06:00

Olyan bisztró nyílik Salgótarjánban, amelynek az országban sincs párja!

Kell egy jó hely, ahol a gyerekek és a felnőttek egyaránt jól érezhetik magukat. Mi lehetne jobb helyszín erre Salgótarjánban a gyönyörű Eresztvénynél, ahol hamarosan valóra válik egy gyerekkori álom, amiben a pizza fontos szerepet kap.

Különleges vállalkozás nyílik hamarosan Salgótarjánban. A sokak által ismert cukrász, Szó Gellért gyerekkori barátjával valósítja meg álmát, amiben a nápolyi pizza is fontos szerepet kap. De ezúttal a csodás környezetre, a kikapcsolódásra és a feltöltődésre ugyanakkora figyelem irányul, mint az olasz finomságra. 

pizza
Autentikus nápolyi pizza és tartalmas kikapcsolódás Eresztvényben
Forrás: Facebook/Heaven Bistro

Nápolyi pizza sül majd a büfékocsiban

Fatüzeléses kemencében, autentikus módon készül majd a nápolyi pizza a Heaven Bistroban. Az ötlet, ami régóta foglalkoztatja Szó Gellértet és Dudás Zoltánt, hamarosan megvalósul, és bárki megkóstolhatja az általuk alkotott finomságokat. 

– A tervek szerint június közepén nyitunk. Nem egy éttermet kell azonban elképzelni. Az Eresztvényi Látogatóközpont közelében, a játszótér fölött egy street food büféautóban készül majd a pizza – árulta el Szó Gellért. Hozzátette: – A fejünkben régóta él egy kép arról, hogy mit szeretnénk megvalósítani. Piknik-szerűen oldjuk meg a kiszolgálást, a vendégek pokrócokon fogyaszthatják el az ételt. 

Egy csodahely, ahol jól érezhetik magukat a családok

Mint mondta, hétvégente lesznek majd nyitva, szombatonként 11.30 és 19 óra között. Azon kívül, hogy az igazi olasz stílust képviselve autentikus nápolyi pizzát kínálnak majd, arra is is jó alternatívát nyújtanának, hogy a gyönyörű környezetben tartalmasan tölthessék együtt az idejüket a családok. 

– Nagyon szeretjük ezt a városrészt, szeretnénk ha kicsit felpezsdülne itt az élet. A terveink között szerepel, hogy pizza piknikkel, borkóstolóval és más rendezvényekkel kötjük össze a pizzázó kínálatát. A gasztronómiával kicsit színesítenénk a lehetőségeket – fogalmazott Gellért, majd így folytatta: – Szerintünk ez egy csodahely, amit minél többekkel meg kell ismertetni, mellette arra is odafigyelünk, hogy egy jót egyen, aki ide látogat. 

Ezen a vonalon elindulva bíznak abban, hogy később más vendéglátók is lehetőséget látnak majd a helyszínben. Hiszen itt minden adott ahhoz, hogy jól érezzék magukat azok, akik igényes környezetben szeretnének hétvégenként kikapcsolódni. 

Igazi ízélmény vár majd a pizzakedvelőkre Eresztvényben
Forrás: Facebook/Heaven Bistro

Olasz malommal és helyi termelőkkel működnek együtt

– A minőségre kiemelt figyelmet fordítunk. Helyi termelőktől szerezzük majd be az alapanyagokat. A biozöldségeket például a vizslási Nádland Farmról vásároljuk. Egy kis olasz malom kézműves lisztjét használjuk majd, mivel ezt a pizzalisztet itthon nem tudjuk megvenni –hangsúlyozta. 

Szó Gellért azt is elárulta, hogy amióta a G&D Kézműves Cukrászda és Pékség új helyre költözött, ott is árusítanak pizzát. Igaz, a Csokonai úti üzletben a testvére, Dániel római stílusban, vastag tésztával, négyzet alakban, feltéttel besütve készíti a finomságot, ami nagyon népszerű a vásárlók körében. 

 

  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában