Választás 2024

2024.05.30. 14:25

Orbán Viktor Salgótarjánban járt, Kreicsi Bálinttal is találkozott

Orbán Viktor miniszterelnök támogatásáról biztosította Kreicsi Bálint salgótarjáni polgármesterjelöltet.

Nool.hu

Csütörtökön Salgótarjánban kampányolt Orbán Viktor miniszterelnök. A Fidesz elnöke megbeszélést folytatott Kreicsi Bálint polgármesterjelölttel.

Orbán Viktor Salgótarjánban
Orbán Viktor Salgótarjánban
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán / Forrás: MTI

Orbán Viktor: ez a választás nem 21 magyar mandátumról szól

Az MTI beszámolója szerint ezt követően a salgótarjániakkal találkozva Orbán Viktor arról beszélt: Európában, annak keleti szélén háború van, és ez a háború közeledik. Nem úgy, hogy idejön a frontvonal, hanem hogy „mi megyünk oda”, ugyanis az európai vezetők részt akarnak venni ebben a háborúban, amire mi, magyarok nem vagyunk hajlandók.

ORBÁN Viktor
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke, valamint Kreicsi Bálint, a Fidesz-KDNP és a Hajrá, Salgótarján! Egyesület polgármesterjelölte
Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

– A választás tétje, hogy az európai országok, az európai emberek világossá tudják-e tenni a vezetők számára, hogy békét akarnak és nem háborút – hangsúlyozta a miniszterelnök. Hozzátette: ez a választás nem 21 magyar mandátumról szól, még csak nem is a Fidesz-KDNP szövetségről. 

– Ez a választás a háborúról és a békéről szól, minden salgótarjáni, minden magyar és minden európai ember szavazatának súlya van – mondta Orbán Viktor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában