Vendéglátás

2024.01.08. 16:18

Szakmai ismereteket szereztek a szakácsnak tanulók Varsányban

A vendéglátás gyakorlatával ismerkedhettek meg a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola tanulói egy varsányi étteremben.

Veres Edina

A fiatalok megtapasztalhatták, hogy milyen feladatokkal jár egy palóc kisvendéglő működtetése

Forrás: NMSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola Facebook oldal

A salgótarjáni székhelyű szakképző intézmény Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a napokban a 11.V osztály szakács tanulói üzemlátogatáson vettek részt Varsányban. Mint írták, a diákok betekintést nyerhettek a vidékünk egyik legsikeresebb vendéglátó egységének, a Rozmaring Vendéglőnek a mindennapjaiba. A bejegyzés szerint az üzlet bejárása során a fiatalok megtapasztalhatták, hogy milyen feladatokkal jár egy vidéki, palóc kisvendéglő működtetése, de emellett a gyerekek megismerkedhettek a térségre jellemző palóc ételekkel, és azok elkészítésének technológiájával is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában