Alkonyévek

2023.09.21. 14:00

Harmadik helyezést ért el a lengőteke bajnokságban a salgótarjáni szépkorúak csapata

A közelmúltban lengőteke bajnokságon vettek részt a Baglyaskő Időskorúak Otthona lakói. A salgótarjáni szépkorúak dobogóra is állhattak.

Gulyás Edina

Észak-Magyarország időseknek szervezett bajnokságán értek el szép eredményt a salgótarjániak

Forrás: Nool.hu

Fotó: Facebook

A közelmúltban a Baglyaskő Időskorúak Otthona lakói és dolgozói részt vehetettek a Magyar Máltai Szeretszolgálat Gondviselés Háza – Egri Idősek Otthona által rendezett lengőteke bajnokságon. A találkozón az Észak-Magyarországi Régió intézményeiben élő ellátottak és munkatársak mérkőztek meg egymással – tájékoztatott közösségi oldalán a salgótarjáni intézmény, amely második alkalommal vett részt a bajnokságon.

Amint arról beszámoltak, ismét nagyon jól érezték magukat. A férfi csapattagok minden nap nagy elszántsággal és lelkesedéssel készültek erre a megmérettetésre aminek meg is lett az eredménye. A dobogó harmadik fokára állhatott fel a salgótarjáni szépkorúakból álló csapat, a Füleki úti telephely lakóinak köszönhetően.

Csapattagok és munkatársak
Fotó: Facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában