Összefoglaló

2023.09.26. 21:45

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2023. szeptember 26.

Számos érdekes témáról számoltunk be olvasóinknak hírportálunkon szeptember 26-án is, mutatjuk a nap legérdekesebb salgótarjáni vonatkozású híreit!

Nool.hu

Véradásra nyújthatták karjukat a donorok kedden a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Stromfeld Aurél Technikumában. Az esemény során az oktatási intézmény iskolaközösségéből több mint húsz tanár és diák vállalta a tűszúrást annak érdekében, hogy segítsen bajba jutott embertársain.

Mint arról már beszámoltunk, csütörtöki ülésén tárgyalja a város költségvetésének első félévi teljesülését a salgótarjáni képviselő-testület. Az ezzel kapcsolatos előterjesztésből kiderült az is, hogy az önkormányzat a tervekhez képest hat hónap alatt megduplázta a sírhelyek értékesítéséből származó éves bevételi tervét.

Áramszünet lesz szeptember 27-én, szerdán Salgótarjánban, a Városháza Múzeum téri épületében.

Ha ősz, akkor a Salgótarjáni Magyar Nóta és Népzenei Egyesület tagjai biztosan dalra fakadnak.

Szeptember második hétvégéjén rendezték meg az idei atlétikai csapatbajnokságot Budapesten, az MTK Lantos Mihály Sportközpontban. A Salgótarjáni Atlétikai Club több évnyi várakozás után kapcsolódott be a csapatbajnokság rendszerébe, ahol a 3. divízióban szerepeltek, méghozzá nem is akárhogy!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában