Koncert

2023.06.10. 12:10

Zenével intenek búcsút a tanévnek a salgótarjáni Táncsics technikumban

Egyedi módon, zenével köszönnek el az idei tanévtől a táncsicsos tanulók és oktatók június 12-én, hétfőn 10 óra 15 perckor a salgótarjáni technikum udvarán.

V. E.

Salgótarján egyik nagy múltú középfokú oktatási intézménye a Táncsics

Forrás: Nool.hu

Fotó: Szabó Péter

Tanévbúcsúztató gyermeknapi hangversennyel, illetve az iskola diákjaiból alakult Közgé Stars nevű formáció koncertjével int búcsút az idei tanévnek a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum (NMSzC) Táncsics Mihály Technikum tanulóközössége.

Az esemény főszervezőjének, Molnár Ferencnek neve ismerősen csenghet többeknek, hiszen ő volt az ötletgazdája a március 15-i nagy sikerű rendezvénynek, amely megidézte a Pilvax Kávéházat a Táncsicsban. A testnevelő a hétfői programmal kapcsolatban kifejtette: a korábbi években szabadidős sportprogramokkal köszöntötték a vakációt. Ezzel szemben idén egy koncertélményt kapnak a fiatalok a gitáros Pózsa Levente és együttese, a Közgé Stars-nak köszönhetően. A formációhoz egy korábbi diák, Szőrös Amanda is csatlakozik majd. 

Az NMSzC portálunkhoz eljuttatott tájékoztatása szerint a zenekar Mátranovákon is fellép majd a község hétvégi rendezvényén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában