Megállapodás

2023.06.01. 11:55

Megújította együttműködését a polgárőrség és a gyarmati börtön

Két évtizednél is hosszabb múltra tekinthet vissza a Nógrád Vármegyei Polgárőr Egyesületek Szövetsége és a Balassagyarmati Fegyház és Börtön együttműködése. Ezt erősítették meg a minap egy új megállapodás aláírásával.

Hegedűs Henrik

Az okmányt Sinkó Csaba (b) és Vass Miklós látta el kézjegyével

Forrás: Beküldött fotó

Az okmányt Sinkó Csaba ezredes, a büntetés-végrehajtási intézet parancsnoka, és Vass Miklós vármegyei polgárőr elnök látta el kézjegyével. Mindketten hangsúlyozták, a hosszú távú együttműködés rendkívül eredményes, amit kiválóan mutatnak a közösen elnyert pályázatok, a sikeres bűnmegelőzési tevékenység, illetve a sportrendezvények is. Ilyen például a huszonnégy órás kispályás labdarúgó torna, illetve a fiatalok számára tartott interaktív programok, így a Balassagyarmat nyírjesi üdülőövezetében rendezett nyári ifjú polgárőr táborok is. 

Az aláírók kiemelték: a jövőben az egymás feladatainak ellátásában nyújtandó kölcsönös segítség mellett továbbra is előtérbe helyezik a közös pályázatokat, rendezvényeket, a fiataloknak szánt programokat. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában