Villámárvíz

2023.06.10. 14:12

Közös összefogással enyhítették a károkat Bujákon

Ismét egy igen nehéz, embert próbáló napra ébredtünk. Hála Istennek újra jelesre vizsgázott az egymásért és magukért tenni akaró bujáki emberek közössége – közölte Borbély Gábor, a falu polgármestere közösségi oldalán.

N. O.

A gyorsan kialakuló árvizek sok helyen óriási problémákat okoztak, de a helyiek – többek között Bujákon is – megoldották a feladatot

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

Mint arról a településvezető beszámolt, kemény munkával és kitartó akarattal sikerült enyhíteni a villámárvíz okán kialakult veszélyhelyzetet.

– Köszönöm mindenkinek az áldozatos munkáját, akik részt vállaltak a védekezésben, úgy a berceli hivatásos tűzoltóknak, a bujáki önkéntes tűzoltóknak, a bujáki polgárőröknek, a közfoglalkoztatottaknak, a teherautó vezetőknek és minden önkéntes bujáki embernek, hogy összefogásukkal, munkájukkal megóvták településünket egy lehetséges katasztrófától – fogalmazott a polgármester, aki hozzátette, hogy ismét jó érzés volt a faluban bujákinak lenni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában