Bizonyítvány

2023.06.04. 12:58

Jól haladnak a szakmai vizsgákkal a borbélyos diákok

Sikerrel veszik az akadályokat a salgótarjáni borbélyos tanulók, hiszen a szakmai vizsgákat ez idáig 41 diák teljesítette.

G. P.

Május 15-én kezdetét vette a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum Borbély Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulóinak életük egyik legfontosabb állomása, a szakmai vizsga sikeres teljesítése. A megmérettetés június 16-ig, péntekig zajlik, eddig 45 diáknak kellett számot adnia a tudásáról.

Fekete Zsoltné, az intézmény igazgatója elégedett a vizsgázók eddigi eredményeivel, hiszen a döntő többségük megszerezte a bizonyítványt. 
– Eddig 45 fő adott számot a tudásáról, ebből mindössze négyen nem tudták teljesíteni a számonkérést. Összesen 7 csoportunk van, akiknek a választott szakmai tárgytól függően voltak hosszabbak, vagy rövidebbek a feladatsorok. Összességében jó ütemben haladunk, sok sikert elérve – hangsúlyozta az intézményvezető. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában