Nool.hu videó

2023.06.09. 14:37

Helyszíni videó: a 21-es is elesett Pásztónál – vízátfolyás miatt több utat is lezártak Nógrádban

Vízátfolyás miatt lezárták a 21-es számú főutat, Pásztónál, továbbá az Alsótold és Felsőtold, illetve az Ecseg és Csécse között található összekötő utakat is.

Nool

Az Útinform tájékoztatás szerint a 21-es számú főúton, Pásztónál, a nagy esőzések miatt vízátfolyás alakult ki. A 28-as kilométernél a főutat teljes szélességében lezárták. Mellékutakon lehet kerülni.

A Voláninform péntek kora délutáni tájékoztatása szerint vízátfolyás miatt lezárták az Alsótold és a Felsőtold között található összekötő utat. Ennek következtében a 3072-es vonalszámú autóbuszok csak Alsótoldig közlekednek. Szintén vízátfolyás miatt kellett lezárni az Ecseg és Csécse között található összekötő utat, így a 3240-es és a 3261-as vonalszámú autóbuszok terelve, szintén csak Alsótoldig közlekednek. 

Mint arról korábban beszámoltunk, a heves pénteki esőzések miatt több nógrádi út is a víz fogságába esett. 

Frissítve: Az Útinform tájékoztatása szerint a 21-es számú főúton, Pásztónál, a 28-as kilométernél feloldották a korlátozást, a forgalom félpályán halad, negyvenes sebességkorlátozás mellett.

Frissítve 16:00: Az Útinform újabb tájékoztatása szerint a 21-es főúton, Pásztónál, a 28-as km-nél feloldották a korlátozást, a főút mindkét sávon járható, Salgótarján és Hatvan irányában is, de a járművezetőket arra kérik továbbra is vezessenek fokozott figyelemmel!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában