Vizsgáltok

2023.06.06. 14:44

Éltek a lehetőséggel! – szűrőbusz vitte „házhoz” az ingyenes vizsgálatokat Zabaron

Ingyenes szűrőbuszos vizsgálaton vehettek részt az érdeklődők kedden Zabaron.

Nool

A jól felszerelt buszokon általános állapotfelmérésre és különböző szakorvosi vizsgálatra is lehetőség van

Forrás: Beküldött fotó

Fotó: Gy. P.

– Az Országos Kórházi Főigazgatóság folytatja a Helybe visszük a szűrővizsgálatokat elnevezésű programot. A kórházfenntartó célja a szűrések regionális szemléleten alapuló, lakosságközeli kiterjesztése és megerősítése – tudtuk meg a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház portálunkhoz eljuttatott közleményéből.

Mint írták: a jól felszerelt buszokon általános állapotfelmérésre és különböző szakorvosi vizsgálatra is lehetőség van. A Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház is kihelyezett, ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokkal segíti a megye településein élőket. Az érdeklődők kedden  Zabarban vehettek részt bőrgyógyászati vizsgálat során melanóma szűrésen, ujjbegy vérvételen, vérnyomásmérésen, InBody készülékkel végzett fizikai állapotfelmérésen, illetve méhnyakrákszűrésen is. A fent felsoroltak egyikére sem volt szükség előjegyzésre, az eredményeket az érintettek azonnal megkapták a helyszínen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában