Hírösszefoglaló

2023.06.08. 22:05

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2023. június 8.

A csütörtöki nap sem telt el eseménytelenül Salgótarjánban. Lássuk, hogy mi minden történt június 8-án!

Nool

Megnyitóval és programokkal kezdődött el csütörtökön a 94. Ünnepi Könyvhét salgótarjáni programsorozata a Balassi Bálint Könyvtárban. 

Rendkívül hosszúra nyúlt csütörtökön a Nógrád Vármegyei Önkormányzat közgyűlése. A képviselők megvitatták és elfogadták egyebek mellett a Nógrád Vármegyei Rendőr-Főkapitányság tavalyi tevékenységéről szóló tájékoztatóját, napirendre került az adóhatóság előző évi eredménye, illetve szűkebb hazánk foglalkoztatásáról is szó esett.

Németh Judit Salgótarjánban és környékén hosszú ideje végzett szolgálatát Dobos Károly-díjjal ismerték el a közelmúltban, ennek kapcsán beszélgettünk vele.

Idén is megrendezi a karancslapujtői Duci Csapat Egyesület a népszerű gasztronómiai rendezvényét, a Park Partyt június 10-én, szombaton reggel 9 órától – számolt be róla Czakó Zoltánné, az egyesület elnöke a közösségi oldalán.

Átadták a héten a város egyik legrangosabb elismeréseit, a Balassi-díjakat Salgótarjánban, a Balassi Bálint Könyvtárban, ráadásul a következő napokban remek programokat kínál a völgyvárosban és környékén élőknek a 94. Ünnepi Könyvhét is.

A salgótarjáni születésű Turiczki Éva június 2-án ismeretlen helyre távozott a budapesti Szent Imre Kórház kardiológiai osztályáról. 

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában