Hírösszefoglaló

2023.06.07. 21:40

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2023. június 7.

A szerdai nap sem telt el eseménytelenül Salgótarjánban. Lássuk, hogy mi minden történt június 7-én!

Nool

Hálás a salgótarjániak összefogásáért annak a kisfiúnak az édesanyja, akit újraélesztettek a Beszterce-lakótelei általános iskolában és az oxigénhiány miatt agykárosodást szenvedett.

Sajtótájékoztató keretében értékelte szerdán a salgótarjáni Fidesz-frakció a legutóbbi közgyűlés témáit, valamint olyan ügyekre is kitértek, amelyek nagy közérdeklődésre tartanak számot a megyeszékhelyen. 

Dr. Beer Miklós, nyugalmazott váci megyéspüspök Egybeszerettél minket című könyvét mutatta be az érdeklődőknek a József Attila Művelődési Központban.

Az expedíciós hegymászót salgótarjáni barátja, Drávai Attila is gyászolja. Kettejüket az esztergomi főiskolás évek kovácsolták igaz barátokká, az elmúlt években számtalan közös kalandot és élményt megéltek együtt. Attila portálunknak mesélt arról, hogyan is emlékszik Suhajda Szilárdra.

Kreicsi Bálint autóversenyzővel és navigátorával, Lieszkovszky Gáborral beszélgettünk a Salgó Rally kategóriasikert követően

Eseménydús hetekre készülnek a Magyar Rákellenes Liga (MRL) Salgótarjáni Alapszervezetének tagjai, június elején ugyanis – a strandszezon mellett – a nyári szűrővizsgálataik is beindultak. 

Kétszer kettő néha ötven? Igen. Ráadásul, ez a matematikai valószínűtlenség pont a szűkebb pátriárkánkban történt meg. Mindjárt elmagyarázzuk…

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában