Műsor

2023.06.06. 16:17

A házi fagylaltkészítés apró praktikáit kanalazhatják ki a nógrádi rádióhallgatók

Sütkérezés a vízparton vagy éppen a medence szélén, madárcsicsergés, rózsaillat, napfényes slágerek, de valami mégis hiányzik. Kellene egy kis hűsítő...

G. K.

A műsorból minden apró praktikát kikanalazhatnak a Gömör és Nógrád Rádió hallgatói

Forrás: Beküldött fotó

Hogyan oldhatjuk meg otthon az elmaradhatatlan nyári klasszikus elkészítését? Miért érdemes kipróbálni a házi fagylaltot, milyen hozzávalókat fontos beszerezni? Egyáltalán megéri ilyesmivel bíbelődni? 

A Gömör és Nógrád Rádió hallgatói mindegyik kérdésre választ kapnak Koós Mónikától, akivel a Titkos Hozzávaló című műsorban Bóna Friderika beszélget vadonatúj hobbijáról, vagy ahogy ő nevezné, csupán a hétvégére való felkészülésről. Mónika egy kísérletező kezdő lelkesedésével vezeti be az érdeklődőket a kreativitás és a képzelet határait nem ismerő tevékenység csodáiba, amely során az ízvilágok a végtelenségig kombinálhatók, ezért a család minden egyes tagja tűkön ülve várja, mikor kerül elő a mélyhűtőből az újabb krémes ízbomba. Koós Mónika elárulta, a recept végtelenül egyszerű, elkészítése nem igényel semmiféle speciális eszközt, csupán a fantáziára, a minőségi alapanyagokra és a gyermekszemek csillogására van szükség ahhoz, hogy a fagylalt állaga és aromája olyan legyen, mint ahogyan azt megszoktuk és szeretjük.

Mint megtudtuk: ha ki szeretnék deríteni, hogyan készíthetik el tejszínből, sűrített tejből és kakaóporból azt a csokoládés fagylaltot, amely biztosan elnyeri a család és a barátok tetszését, s még repetát is kérnek majd belőle, akkor június 6-án, kedden a 18 órakor kezdődő Titkos Hozzávaló című műsorból minden apró praktikát kikanalazhatnak a Gömör és Nógrád Rádió hallgatói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában