Adomány

2023.05.02. 08:50

Tartós élelmiszereket adományoz a nógrádsipeki egyesület a lakosoknak

L. J.

Forrás: pixabay

A Nógrádsipeki Származásúak Egyesülete a közösségi oldalán adott tájékoztatást arról, hogy május 20-án, szombaton tartós élelmiszert osztanak a lakosok részére. A felhívás szerint az adomány búza finomlisztet, kristálycukrot és étolajat tartalmaz majd. Erre pedig jogosult minden olyan nógrádsipeki lakos, aki állandó bejelentett lakcímmel rendelkezik a településen. 

– A jelenlegi gazdasági helyzet kialakulására tekintettel szolidaritást, társadalmi felelősséget vállal az egyesület a helyi lakosokkal szemben. Az összetartás, összefogás jegyében segítünk tartós élelmiszerek adományozásával – olvasható a közleményben. 

Az adományok szétosztása reggel 8.00 órakor kezdődik és házhoz szállítással történik. Így arra kérik a lakosokat, hogy a háztartásból, vagy ha nem tartózkodnak otthon, akkor a szomszédból egy személyt bízzanak meg a csomag átvételével, mert későbbi időpontban már nem lesz lehetőségük azt átvenni. Hozzáteszik, ahány létszámú a háztartás, annyiszor egy 1 kilogramm liszt, 1 kilogramm kristálycukor, illetve 1 üveg étolaj jár majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában