Díj

2023.04.01. 10:46

Újabb elismerést kapott Mohos Zsófia fotográfus Görbeország projektje

Ahogy arról korábban már írtunk, Mohos Zsófia fotográfus először Kisecsetről készített dokumentarista sorozatot Görbeország címmel azért, hogy megőrizze az eltűnőben lévő paraszti világ értékeit.

A fotósorozat olyan jól sikerült, hogy tovább folytatta az elkezdett munkát, és Rimócon is készített gyönyörű képeket a palóc asszonyok mindennapjairól. Mohos Zsófia a közösségi oldalán most arról számolt be, hogy a Görbeország a Highlights of Hungary közönségszavazásán, a nagykövetek 50 jelöltje közül végül elnyerte az első díjat. 

– Nem tudom, hogy valaha be tudom-e fogadni ezt a sok szeretetet amit mostanában és tegnap este kaptam. Szeretném majd hosszabban is megosztani ezt az élményt, hogy milyen volt a színpadon állni, de most így másnap reggel muszáj elkiabálni a nagyvilágnak, hogy köszönöm szépen azt a rengeteg támogatást, kedves szót amit az utóbbi napokban kaptam – írta a bejegyzésben a fotográfus.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában