Jótékonysági bál

2023.04.24. 18:52

Iskolájuk javára fordítják a jótékonysági bál bevételét Érsekvadkerten

A 25 éve Petőfi Sándor nevét viselő Érsekvadkerti Petőfi Sándor Általános Iskola minap jótékonysági bált rendezett a közösségi házban.

L. J.

Az estét az alsó tagozatos Zumbások nyitották meg

Forrás: Beküldött fotó

Az intézmény közleményéből kiderült: mintegy 140 személy mulatott hajnalig. Az estét az alsó tagozatos Zumbások nyitották meg ritmusos mozgásukkal, majd egy meglepetés produkció következett. Az iskola pedagógusaiból álló kis csapat szállta meg a "Repteret", hogy frappáns táncukkal pezsdítsék fel a hangulatot. A vacsorát követően a Reflex Stúdió gondoskodott a jó hangulatról. A szervezők táncos játékkal, valamint tombolával tették színesebbé az eseményt. 

– Köszönjük a rengeteg adományozónak, természetesen beleértve a bálozókat is, akik nemcsak a jegyek, hanem a temérdek tombola megvásárlásával is hozzájárultak a rendezvény sikerességéhez – írták, hozzátéve: a bál bevételét az intézmény zöld környezetének megszépítésére, valamint minőségi programok szervezésére kívánják fordítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában