Gasztro
2023.04.01. 10:25
Indul a grillszezon: próbáld ki Balla Mihály pácreceptjét
Indul a grillszezon, így Balla Mihály országgyűlési képviselő egy remek grill pác receptjét osztotta meg közösségi oldalán.
Nool
Az országgyűlési képviselő beizzította már a grillrácsot
Forrás: Balla Mihály közösségi-oldala
A honatya a következőket használja a pác elkészítéséhez: 1-2 evőkanál olívaolaj, 2-3 gerezd összetört fokhagyma, ízlés szerint bors, 1 evőkanál mustár és egy fél citrom leve.
– Több órára – akár egy napra is – hűtőbe tesszük a bepácolt húst. Sóval és esetleg más fűszerekkel közvetlenül a sütés előtt szoktam ízesíteni, hogy ne engedje ki a hús a levét – tanácsolja az országgyűlési képviselő.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre