Bátonyterenye

2023.03.02. 09:59

Új helyszínen várják a véradókat

A megszokottól eltérően nem az Ady Endre Művelődési Központban várják a véradókat március 2-án, csütörtökön Bátonyterenyén. Ezen a napon a Fáy András iskola biztosít helyszínt a karitatív eseménynek 11 és 17 óra között.

G. E.

– Rendszeres véradóinkat és azokat is várjuk, akik első alkalommal nyújtanák karjukat tűszúrásra – tájékoztatott Tóthné Simon Andrea, a Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezetének munkatársa. – Aki részt szeretne venni az eseményen, mindenképpen étkezzen, és fogyasszon bőségesen folyadékot! 

Mint mondta, mivel napjainkban sokan küzdenek influenzás megbetegedéssel, nagy szükség van minden önzetlen segítségre annak érdekében, hogy az egészségügyben szükséges vérkészletet biztosítani tudják. Ennek érdekében március 3-án, pénteken, 8 és 14 óra között rendkívüli véradást tartanak a Salgótarjáni Területi Vérellátóban. Itt értékes tombolaajándékokkal hálálják meg a donorok segítségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában