Pályaművek

2023.03.07. 16:33

Rajzpályázatot hirdettek a nógrádi rendőrök

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága rajzpályázatot hirdet a vármegye általános iskolás tanulói részére.

Nool

A Nógrád Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság „Csatolj!” elnevezésű gyermekrajz-pályázatára idén olyan alkotások beérkezését várják a szervezők, amelyek a biztonsági öv és a gyermekülés helyes használatát mutatják be – írja a police.hu

A rajzokat két korcsoportban - az általános iskola alsó tagozatos (7-10 éves) és felső évfolyamos (11-15 éves) tanulói - nyújthatják be, amelyeket A3, vagy A4-es méretben egyénileg kell elkészíteni a pályázóknak. Az alkalmazott technika szabadon választható.

A pályaműveket az iskola megnevezésén, címén és telefonszámán kívül az alkotó gyermekek nevének, korának és osztályának feltüntetésével az iskola székhelye szerint illetékes rendőrkapitányság városi balesetmegelőzési bizottság címére kérjük eljuttatni 2023. április 30-ig!

Egy gyermek több pályaművel is nevezhet!

Korosztályonként az első három helyezést elért pályamű készítőjét a Nógrád Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság tárgyjutalomban részesíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában