Csőtörés

2023.03.17. 11:25

Ömlik a víz az árokba a balassagyarmati strandnál

Olvasóink jelezték portálunknak, hogy Balassagyarmaton a strand irányából hömpölyög a víz az árokban a belváros irányába. Helyszínre érkezésünkkor is tapasztaltuk, hogy nagy nyomással ömlik a víz a Hajós Alfréd utca felől.

E-L.Zs.

Ömlik a víz az árokba a balassagyarmati strandnál

Forrás: Nool.hu

Fotós: Ember-Lukács Zsőfia

Érdeklődésünkre a Dunamenti Regionális Vízmű helyszíni munkatársai arról adtak tájékoztatást, hogy csőtörés miatt rendszertisztítást végeznek a 400-as vízvezetéken. Megkeresésünkre a vízmű képviseletében Kramlik Ödön, koordinátor elmondta, hogy Ipolyszög és Balassagyarmat között a napokban elhárítottak egy csőtörést és emiatt végeznek rendszertisztítást Dejtártól Balassagyarmatig, mintegy 12 kilométeres szakaszon. 

Hozzátette, hogy Balassagyarmat vízellátásáról kettő vezeték gondoskodik, így nem okozott fennakadást a csőtörés. A hálózat öblítését követően a víz minőségét laboratóriumban vizsgálják és negatív eredmények után helyezik üzembe újra ezt a vezetéket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában