Szabadidő

2023.03.18. 13:15

Motoros ügyességi versenyt rendeztek a balassagyarmati kamionparkolóban

Szombaton délelőtt évnyitó ügyességi napot rendezett a Titan Angels Motorsport és Szabadidő Szervező Egyesület Balassagyarmaton.

E.-L.Zs.

Évadnyitó ügyességi versenyt rendeztek szombaton Balassagyarmaton a motorosok, a kamionparkolóban

Forrás: Nool.hu

Fotó: Ember-Lukács Zsófia

Az időmérő versenyen minden korosztály tesztelhette motoros tudását az akadályok leküzdésével.

A kamionparkolóban rendezett ügyességi motoros versenyen bárki próbára tehette képességeit, aki rendelkezett motorvezetési tapasztalatokkal.

– Délelőtt 10 órakor kezdetét vette a verseny, lámpás rajtolással. Két körben bizonyíthattak a résztvevők, bólyás ügyességi feladatokkal ping-pong labdával nehezítve. Aki nem saját járművel érkezett, annak egy Simson motorkerékpárt biztosítottunk. A nap további programjában motorosfelvonulással is készülünk, ahol a résztvevők Balassagyarmatról indulva Csesztvéig gurulnak majd – mondta el portálunknak Lőcse Attila az egyesület alapítója, a program szervezője.

Hozzátette, hogy terveik szerint augusztus 5-én a város központjában szervezik meg a következő ügyességi motoros versenyt, ahová szintén minden érdeklődőt várnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában