Szabadidő

2023.03.17. 18:22

Kedvező időjárás esetén szombaton újra túracipőt húznak a mátranovákiak

Januárban és februárban nem volt kegyes az időjárás a mártanovákiakhoz, így mindkét alkalommal elmaradt a tervezett közösségi túra. A programot március 18-án, szombaton pótolják be.

G. E.

Az érdeklődők 11 órakor a Május 1. Művelődési Ház előtt gyülekeznek, innen indulnak és a Berek tetőig kirándulnak majd. Nem ez lesz az első ilyen program a településen, az elmúlt hónapokban már többször is útnak indultak a helyiek annak érdekében, hogy egy jó hangulatú, közösségépítő kiránduláson fedezzék fel a falu közelebbi, távolabbi látnivalóit.

– A programhoz egyre többen csatlakoznak, már többen jelezték, hogy várják a kedvezőtlen időjárás miatt elmaradt túrát – fogalmazott Maruzsné Répás Lilla, a helyi művelődési ház vezetője, a program szervezője – Nagyon jól érezzünk magunkat a kirándulásokon, amelyek alkalmával meg is vendégeljük azokat, akik megéheznek a séta során. 

Mint mondta, március 18-án a település egy ismert kirándulóhelyét látogatják meg, a Berek tetőről szép kilátás nyílik a falura, de tiszta időben a Mátra és akár a Bükk vonulataiban is gyönyörködhetnek a túrázók. Ezen az alkalmon nyársalást terveznek és forró teával kínálják a résztvevőket. Bíznak abban, hogy az időjárás ezúttal kedvezően alakul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában