Köszöntés

2023.03.04. 11:28

Huszadik születésnapján lepték meg bolyais diáktársai a nógrádi Dzsúdlót (fotók)

Ez a nap nagyon más, mint a többi. Ezt gondolhatta a ma 20. születésnapját ünneplő salgótarjáni Percze Anzelm is, akit barátai pénteken három autóból álló konvojban szállítottak iskolájába, a Bolyai János Gimnáziumba. Az ünneplés igen rendkívülire sikerült.

P. K.

Percze Anzelm, a Salgótarjáni Bolyai János Gimnázium legidősebb tanulója

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

– 2003. március 4-én Pásztón látta meg a napvilágot az a személy, aki musztáng az igás lovak között, aki konszolidáltan csibész, sármosan őrült, mégis intellektuálisan már-már túlfejlett. Ő Percze Anzelm, a Salgótarjáni Bolyai János Gimnázium legidősebb tanulója – így jellemezték diáktársai kérdésünkre az ünnepeltet.

Hozzátették: szerették volna, ha minél több bolyais részt vesz a születésnapi "bulin", így arra kérték az iskolaközösséget, hogy  a pénteki tanítási napon viseljenek ünneplőt Percze Anzelm tiszteletére. 

Nos, a farsangi partival egybekötött köszöntés célba talált: Anzelm igencsak meghatódott attól a sok szeretettől, amit az iskolájától kapott. A fiatal portálunknak elmondta: nagyon meglepte, hogy pár perces méltatással és egész napos testőrséggel kedveskedtek neki a diáktársai, igazi fénypontja volt az iskolában töltött éveinek ez a nap.

A barátok egyébként azt is elmondták, hogy Anzelmről sokan azt feltételezik, hogy ő az eredeti Dzsúdló (magyar pop/trap előadó, dalszövegíró – a szerk.). Akinek azonban név alapján nem lenne ismerős az említett előadó, tekintse meg az alábbi videoklipet, s döntse el, hogy jogosan hasonlítják-e a születésnapost a fiatal énekeshez is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában