Jegyzet

2023.03.24. 12:05

Hamis ígéretek

Való igaz a mondás: nem minden arany, ami fénylik - Gulyás Edina gondolatai a témában.

Gulyás Edina

Csillogó-villogó termékekből bizony nincs hiány, folyamatosan értesülhetünk a különleges eredményekkel kecsegtető portékákról. Sokszor bedőlünk a csillámporos ígéreteknek, és elhisszük, hogy elég egy pirula és máris karcsúak leszünk, vagy egy gombnyomással tisztává varázsolhatjuk az otthonunkat.

Azonban nem minden arany, ami fénylik. Én is sokszor pórul jártam már, mert bedőltem a reklámoknak. Vettem már olyan takarítógépet, aminek használata után nem csillogott a padló. Került a kosaramba olyan teakeverék, amitől egy dekát sem fogytam. Rengeteg kence sorakozik a fürdőszobában, ami nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és reklamáltam már olyan málnatő miatt, amiről egy szem gyümölcsöt sem szüreteltünk soha. 

A legtöbbször csak a pénztárcánk látja kárát a hiszékenységünknek, azonban van, hogy az egészségünket is kockáztatjuk. A minap olvastam, hogy egy úr hajnövesztő készítménnyel kívánta megelőzni a korai kopaszodást. Azonban a szertől olyan erős allergiás rohamot kapott, hogy hajszálon múlt az élete. Érdemes hát kétszer is meggondolni, hogy bízva a csodaszerek mesés ígéreteinek, a kosarunkba pakoljuk-e azokat... 

Címkék#jegyzet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában