Összefoglaló

2023.03.28. 21:23

A nap legfontosabb nógrádi hírei egy helyen – 2023. március 28.

A keddi nap sem telt el eseménytelenül Nógrádban. Lássuk, hogy mi minden történt március 28-án!

Nool

3 nap és 100 megtett kilométer után Heves vármegye felé elhagyta térségünket a Svájcból érkező, M237 jelű farkas. Az állat folyamatosan kelet felé tart, eddig már összesen 1927 kilométert tett meg elindulása óta, így ezzel a leghosszabb megfigyelt európai farkasvándorlást tudhatja magáénak.

A jól ismert Baywatch sorozat képkockái elevenedtek meg a közelmúltban az angliai Birminghamban megtartott egyik legnagyobb kutyás versenyen, amelyen a hollókői Bérczes Christine Elisabeth és kutyája, Meredith a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Elakadt és az alagsorban rekedt egy személyfelvonó és a benne utazó négy ember hétfőn este Salgótarjánban, a Pécskő úton.

Másodosztályú szintet érő egyéni csúcsot futott félmaratonon Lengyelországban Besze Tibor, a Salgótarjáni AC hosszútávfutója.

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában