Összefoglaló

2023.03.21. 21:43

A nap legfontosabb nógrádi hírei egy helyen – 2023. március 21.

A kedd sem telt el eseménytelenül Nógrádban. Lássuk, hogy mi minden történt március 21-én!

Nool

Két raliversenyt is meghirdettek az utolsó márciusi hétvégére Salgótarjánba és környékére, de a futamokat végül nem rendezik meg.

Elfogták azt a férfit, aki egy fegyverrel vagy annak utánzatával akart kirabolni egy idős nőt Kányáson. A szupernagyi megfutamította támadóját.

A Svájcban befogott és jeladóval ellátott ragadozó 700 kilométeres vándorlás után a Vértesben tűnt fel. Azóta is folyamatosan halad kelet felé, megjárta a budai agglomerációt is. A hím farkas jelenleg Nógrád keleti felén tartózkodik.

Hamarosan fogadja a betegeket a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház új onkológiai központja, amely jól képzett szakorvos-gárdával, a jelenleg elérhető egyik legmodernebb technológiával felszerelve biztosít majd a térségben élőknek komplex, európai színvonalú ellátást.

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában