Pályázati támogatás

2023.02.22. 18:45

Hamarosan révbe érhet a szilaspogonyi zöldterület-fejlesztési projekt

Jól halad a település aktív rekreációs zöldterület-fejlesztése, amely során egy pályázati összegből fitneszparkot és játszóteret alakítanak ki.

V. E.

Ahogy arról november végén már beszámoltunk, a település önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz kiírásán 25 millió forintot nyert a fent nevezett projekt megvalósítására. Bódi Józsefné, a község polgármestere korábban arról tájékoztatta portálunkat, hogy a szilaspogonyi nagy játszótér mellett egy szabadtéri fitneszparkot alakítanak ki, illetve a füves területet is parkosítják. Az azóta eltelt néhány hónap alatt elkészültek a tervek, sőt, jelenleg már a megvalósítás is a végéhez közeledik.

– A beruházás jól halad, a héten várhatóan megérkeznek a kültéri játékelemek is – fejtette ki a napokban kérdésünkre a polgármester, aki arra is rámutatott, hogy az eszközök telepítése után néhány kisebb munka akad még a területen.

Bódi Józsefné végül hozzátette: a kivitelezést a tervek szerint március végéig befejezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában