Karbantartás

2023.02.08. 14:16

Fontos: ma délután csak készpénzzel válthatnak jegyet a Volánbusz megyei pénztáraiban az utasok

Informatikai karbantartás miatt a Volánbusz Zrt. egyes elektronikus szolgáltatásai rövid ideig nem lesznek elérhetőek szerdán délután.

Veres Edina

A mai nap lehetnek apróbb fennakadások a pénztáraknál

Forrás: Volánbusz Zrt.

A Volánbusz Zrt. honlapján és közösségi oldalán olvasható tájékoztatás szerint február 8-án, szerdán 14 és 18 óra között a karbantartás Nógrád, Heves és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéket érinti.

– A karbantartás ideje alatt pénztárainkban a bankkártyás fizetés szünetel, csak készpénzes vásárlásra lesz lehetőség. A karbantartás egyes utastájékoztatási felületeinket is érinti, ezért kérjük, figyeljék a kihelyezett tájékoztatókat, vagy keressék kollégáinkat az információs pultjainkban – olvasható a közleményben, amelyben arra is kitértek, hogy országszerte nem lesz elérhető a helyi járati interaktív megjelenítő felület. Az utasok a fenti időszakban a menetrendek.hu oldalon vagy a Google Térképek felületén tudják megtervezni az utazásaikat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék#volánbusz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában