Tanulás

2023.02.09. 08:39

Felkészítik a fiatalokat a tanórákra a bátonyi uszodában

G. E.

A bátonyterenyei gyermekesély iroda munkatársai – a rezsiköltségek csökkentése érdekében – továbbra is a tanuszodában várják az érdeklődőket, hétköznapokon 9 és 17 óra között.

– A különböző fejlesztő- és társasjátékok mellett, kreatív programokkal és szervezett foglalkozásokkal is készülünk az ide látogató gyerekeknek – tájékoztatott Bakóné Dávid Judit, a program munkatársa. – Azonban nem csak szórakoztató, kellemes kikapcsolódást ígérő tevékenységeket kínálunk. A már hagyományos tanulássegítésre is jelentkezhetnek azok a diákok, akik valamilyen tantárgyból fejlesztésre szorulnak. A tanulókat a programban részt vevő pedagógus korrepetálják.

Mint mondta, keddenként 16 és 17 óra között történelemből, magyar nyelv és irodalomból, továbbá angolból, ugyanezen a napon 15.30-16.30 óráig matematikából kapnak segítséget a fiatalok. Szerdánként pedig 16 és 17 óra között földrajz, fizika és kémia tantárgyakból tartanak felzárkóztatást a szakemberek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában