Szavazás

2023.02.03. 10:00

Döntse el Ön, ki legyen az Év embere és az Év sportolója!

A Nool.hu és a Nógrád Megyei Hírlap keresi 2022 Év emberét és az Év sportolóit! Olvasóink dönthetik el, hogy kik kapják a megtisztelő díjat.

Nool

A szavazás február 14-én délelőtt 10 óráig tart

Forrás: Nool

A Nool.hu és a Nógrád Megyei Hírlap kiemelt figyelmet fordít arra, hogy beszámoljon a kiemelkedő teljesítményt nyújtó, Nógrád vármegyei emberekről, azok munkásságáról. Legyen szó közéletről, kultúráról, tudományról, egészségügyről, mások szórakoztatásáról – és még hosszan sorolhatnánk –, nagyszerű teljesítményekben bővelkedik szűkebb pátriánk.

Hírportálunkon folyamatosan olvashatnak mindennapi emberek kivételes tetteiről, vagy éppen nem mindennapi emberek példamutató tevékenységéről. Az ő munkájukat, munkásságukat szeretnénk még inkább elismerni, ezért hirdettük meg az Év embere szavazásunkat. Már a tíz jelölt kiválasztásakor is olvasóink véleményére hagyatkoztunk: sorra vettük a tavalyi év legolvasottabb, portré jellegű írásait a Nool.hu-n, és a cikkek szereplőit delegáltuk a szavazásra.

Nézzük a jelölteket!
(A linkekre kattintva olvashat róluk bővebben)
- Dr. Bakos Gergő bátonyterenyei fogorvos
- Bóta Adrienn rendőr főhadnagy
- Horváth István rendőr főtörzsőrmester
- Lelovicsné Kiss Ágnes főnővér
- Makovinyi Sándor játékvezető
- Nagy Tamás filmes
- Oláh Patrik zeneszerző
- Pintér László vállalkozó
- Pozsgai Florentina, a Tündérszépek közönségdíjasa
- Szó Gellért cukrász

Vármegyénk bővelkedik kitűnő sportemberekben is, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben. Az ő teljesítményük elismerésére meghirdetjük az Év sportolója 2022 szavazást is. A voksolás során olvasóink dönthetnek arról, hogy ki álljon fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Négy kategóriában – az év női sportolója, az év férfi sportolója, az év női csapata, az év férfi csapata – keressük a legjobbakat. Döntse el Ön, kik legyenek az év sportolói Nógrádban! Íme a jelöltek, kategóriánként.

Az év női sportolója:
- Mag Fruzsina
- Mag Viktória
- Papp Lilla
- Takács Csenge
- Uhrin Lili

Az év férfi sportolója:
- Bajnai Máté
- Bakó Áron
- Gösswein Csaba
- Kövesi Tibor
- Vincze Ferenc

Az év női csapata csapata:
- az SBTC röplabdacsapata
- Salgótarjáni Strandépítők KC (teremkézilabda)
- Salgótarjáni Strandépítők KC (strandkézilabda)
- Salgótarjáni VSE (futsal)
- Salgótarjáni Strandépítők KC (serdülő)

Az év férfi csapata:
- Bánk-Dalnoki Akadémia SE
- Salgótarjáni Strandépítők KC (teremkézilabda)
- Salgótarjáni Strandépítők KC (strandkézilabda)
- Balassagyarmati Kábel SE
- Salgótarjáni KSE

Az Év embere szavazáson egy nyertes kerül ki győztesen, aki az olvasói szavazatok alapján a legtöbb voksot kapja, míg az Év sportolója esetében kategóriánként a legtöbb voksot gyűjtő sportolóké, illetve csapatoké lesz a megtisztelő cím. A szavazás február 14-én délelőtt 10 óráig tart.

Kérjük, kattintson az Év embere és az Év sportolója oldalunkra, és szavazzon a jelöltekre! Ezt naponta egyszer teheti meg, de kérjük, látogasson el másnap is az oldalakra!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában