Közösségépítés

2023.02.02. 20:31

Bepótolják szombaton az elmaradt túrát Mátranovákon

A január 21-re tervezett hagyományos közösségi túra a kedvezőtlen időjárás miatt elmaradt, a programot február 4-én, szombaton pótolják be.

Nem először kerekednek fel a mátranovákiak, hogy falujuk környékét felfedezzék

Forrás: Nool.hu

Fotó: Beküldött

Az érdeklődők 11 órakor a Május 1. Művelődési Ház előtt gyülekeznek, innen indulnak és a Berek tetőig kirándulnak majd. Nem ez lesz az első ilyen program a településen, az elmúlt hónapokban már többször is útnak indultak a helyiek annak érdekében, hogy egy jó hangulatú, közösségépítő kiránduláson fedezzék fel a falu közelebbi, távolabbi látnivalóit.

– A programhoz egyre többen csatlakoznak. Vannak, akik minden alkalommal felhúzzák a túracipőt, de mindig akad új résztvevő is – fogalmazott Maruzsné Répás Lilla, a helyi művelődési ház vezetője, a program szervezője – Nagyon jól érezzünk magunkat a kirándulásokon, amelyek alkalmával meg is vendégeljük azokat, akik megéheznek a séta során. 

Mint mondta, február 4-én a település egy ismert kirándulóhelyét látogatják meg, a Berek tetőről szép kilátás nyílik a falura, de tiszta időben a Mátra és akár a Bükk vonulataiban is gyönyörködhetnek a túrázók. Ezen az alkalmon nyársalást terveznek és forró teával kínálják a résztvevőket. Bíznak abban, hogy az időjárás ezúttal kedvezően alakul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában