Keresés

2023.01.08. 13:52

Nyomtalanul: még mindig nem találják a Hollókőn eltűnt pásztói férfit

Ahogy arról portálunk már beszámolt, eltűnt egy pásztói férfi Hollókőről, Horváth Lászlóról december 24-e óta senki sem tud.

Lászlók Judit

A fiatalember Szenteste tűnt el Hollókőről, a család civilek és hivatásos szervek segítségével folyamatosan kutatja a település környékét

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

A család a férfi eltűnését december 25-én jelentette be a hatóságoknak, így azóta a rendőrség is keresi. A 35 éves Horváth László felkutatására a család is keresést szervezett Hollókőn és külterületén, a helyiek, a környékbeli települések önkéntesei, a rendőrség, valamint a Help Mentőkutyás Egyesület tagjainak közreműködésével. A kutatás sem akkor nem vezetett eredményre, sem azóta nem hallott senki az eltűnt férfiról. 

Mint azt szombaton megírtuk, a keresésben résztvevők többnyire öt-hat fős csoportokba szerveződtek, minden csoportba egy helyismerettel rendelkező személy is került. A keresőcsapatok napok óta dolgoznak rajta, hogy megtalálják Horváth Lászlót – többnyire Hollókő külterületét vizsgálták eddig át –, egyelőre eredménytelenül.

Amennyiben valaki bármit tud Horváth László tartózkodási helyéről, a Szécsényi Rendőrkapitányságon, vagy a 112-es segélyhívószámon tehet bejelentést.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában