Ünnepség

2023.01.27. 11:43

Iskolájuk névadójára emlékeztek a mátranováki diákok

G. E.

Ahogy minden évben, úgy idén is megemlékeztek névadójukról a mátranováki Fekete István Általános Iskolában. A közelmúltban tartott egész napos program koszorúzással kezdődött az intézmény falán elhelyezett emléktáblánál, amelyen Bodor Ernőné, a település polgármestere, a szülői munkaközösség és diákönkormányzat képviselői is részt vettek. 

Juhász Gáborné igazgató arról számolt be: ezt követően vetélkedőn mérték össze tudásukat az alsó és a felső tagozatos diákok. A különféle játékos feladatok Fekete István műveihez, valamint a természethez kapcsolódtak. A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság két munkatársa tartott izgalmas előadást. A nap második felében a diákönkormányzat számolt be az első félévi programokról és történésekről, majd diákgyűlést tartottak, amelyen minden tanuló feltehette kérdéseit, elmondhatta javaslatait az intézmény életével kapcsolatban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában