ED

2023.01.09. 11:57

Közelebb hozta a nógrádiakat az EU-hoz a Europe Direct irodája

Az Europe Direct Nógrád Információs Iroda vezetőjét, Fenyvesiné Mester Erikát kérdeztük, milyennek értékeli a tavalyi esztendőt.

G.P.

Fenyvesiné Mester Erika, a nógrádi Europe Direct iroda vezetője

Forrás: Nool

Fotó: H.M.

– Sajnos a háború, a gazdasági válság, az infláció és a különböző szankciók érezhető változást hoztak a múlt évben az emberek hangulatát tekintve. Úgy gondolom, nehéz év áll mögöttünk. Az Europe Direct Nógrád megyei irodája rendezvényekkel és előadásokkal próbálta meg közelebb hozni az Európai Unió értékeit és prioritásait a helyi lakosokhoz – mondta Fenyvesiné Mester Erika. 

Hozzátette: az óév számára sok munkával, kihívással és a tőle megszokott pörgéssel telt, ami további inspirációkra, motivációkra sarkallta. 

– Pozitív gondolkodású emberként bízom benne, hogy 2023 egy jóval békésebb és értékekben gazdagabb év lesz. Mindenkinek egy boldogabb, egészségesebb és biztonságosabb új esztendőt kívánok – hangsúlyozta az irodavezető, aki számos programot tervez ez évre is a megyébe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában