Jegyzet

2023.01.26. 12:27

Ehetetlen

Legfeljebb az idő megy kárba, nem az ételek - Nagy Orsolya gondolatai a témában.

Nagy Orsolya

A tapasztalat azt mutatja, hogy jobban járok, ha főzök. Az elmúlt időszakban, ha ételt rendeltem, mindig pórul jártam. A minap későn értem haza a munkából és nagyon éhes voltam, de otthon szinte semmi nem volt, így a rendelés mellett döntöttem. Rántott húst kértem édesburgonyával. Szinte kopogott a szemem az éhségtől, mire megjött a vacsora. Nagyon vártam, hogy végre egyek valami finomat, de sajnos csalódnom kellett. A hús és a krumpli teljesen odaégett, ehetetlen volt az étel. Szerencsére azonban szóltam a tulajdonosnak, így kárpótlásként másnap kaptunk egy finom pizzát. Egy másik alkalommal a párom szeretett volna meglepni egy vacsorával. Boldogan tért haza a készétellel, ám kiderült, hogy hiányos az adag: csupán a főétel maradt le. 

Már akkor is megfogadtuk, hogy nem rendelünk többet, de kárunkra, nem tartottuk be. Legutóbb ebédrendeléssel próbálkoztunk, ám amikor átvettük, a leves tartalma nem a dobozban volt, hanem a zacskóban. Ekkor már csak nevettünk a saját szerencsétlenségünkön. Ezután megkívántuk a kínai ételt, abban még szinte sosem csalódtunk. Sajnos szintén nem azt kaptuk, amit kértünk. Az eddig mindig finom rizs ehetetlen volt, a húsadagot pedig körülbelül a felére csökkentették ugyanazért a pénzért. Azóta nem rendeltem ételt, de azt hiszem, nem is fogok. Inkább elkészítem magam, így legfeljebb az időm megy kárba, nem az alapanyagok... 

 

Címkék#jegyzet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában