Mikulásfutás

2022.12.04. 13:23

Sok érdeklődőt vonzott az első bátonyterenyei mikulásfutás

A legkisebbektől a felnőttekig megannyi érdeklődőt vonzott a városháza előtti térre vasárnap délelőtt Bátonyterenyén az első családi mikulásfutás.

V. E.

Nem volt túl megerőltető a tempó a bátonyterenyei mikulásfutáson

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hüvösi Csaba

A hagyományteremtő szándékkal rendezett programra – ahhoz illően – a legtöbben piros színű, fehér karimás és bojtos sapkában érkeztek.

Bátonyterenyei mikulásfutás
Rajtra készen állnak a résztvevők. A szervezők apró ajándékokkal is kedveskedtek a vállalkozó szelleműeknek
Fotós: Hüvösi Csaba / Forrás: Nool.hu

Első lépésként a megjelentek zumbával melegítettek be, ezután mindenki a rajtkapuhoz állt, majd eldördült a startpisztoly. Természetesen az esemény idején, az érintett útszakaszon rendőrök irányították a forgalmat. A futók célját az Ady Endre Művelődési Központ jelentette, ahol nem más várt a rövid táv teljesítőire, mint maga a Mikulás.

Bátonyterenyei mikulásfutás
Sok érdeklődőt vonzott az idén először megtartott rendezvény
Fotós: Hüvösi Csaba / Forrás: Nool.hu

A résztvevők apró ajándékot kaptak emlékül, illetve a szervezők – az Ady Endre Művelődési Központ és a helyi egészségfejlesztési iroda – forró teával és zsíros kenyérrel vendégelték meg őket. A jó hangulatban telt sporteseményről a legidősebb, a legfiatalabb és a leggyorsabb futó díjjal térhetett haza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában