Virgács

2022.12.07. 15:42

Leesett a bakról: mentők szállították kórházba a pityókás krampuszt az egyik nógrádi faluból

Emlékezetesre sikerült a Télapó buli annak a Nógrád megyei társaságnak, akik a mentők segítségét kérték Mikulás napján az egyik faluba – írta közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat.

G. K.

Mint arról beszámoltak: a barátokat a Mikuláshoz egy krampusznak öltözött, 50 év körüli férfi szállította volna lovas kocsival, aki a nagy hideg ellen már kora reggel óta „melegített”. Feltehetően ezért fordulhatott elő, hogy meglepte a lovak hirtelen indulása, és ezért veszíthette el az egyensúlyát annyira, hogy le is essen a bakról. A kocsi még gurult pár métert, majd a lovak megálltak, a mulatozó társaság pedig azonnal hívta a mentőket.

– Bajtársaink perceken belül a helyszínre értek és ellátták az eszméletlen krampuszt, akit végül stabil állapotban szállíthattak kórházba. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk! – emelte ki az Országos Mentőszolgálat közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában