Advent

2022.12.17. 19:30

Karácsonyi programmal várta a csécseieket a helyi egyesület

G. E.

A községben 2008-óta működik a Csécse Településért Egyesület, azóta minden évben betlehemet állítanak és karácsonyi ünnepséget rendeznek a tagok. Nincs ez másként idén sem, a Jézus születését bemutató alkotás már hetek óta áll a falu központjában, szombaton délután pedig ünnepre hangoló programokkal várták a helyieket.

Kinyitották a soron következő, a szervezet által feldíszített adventi ablakot, megszentelték a betlehemet és meggyújtották a negyedik gyertyát a különleges adventi koszorún, amelynek alapját egy helyi fafaragó által készített alkotás adja. A programok a művelődési házban folytatódtak, ahol a Csécsei Gézengúz Óvoda gyermekei adtak műsort.

Színpadra lépett a Kéknefelejcs Népdalkör és a Vadvirágok formáció is, de az egyesület tagjai is segítettek műsorukkal az ünnepre hangolódni. Meghívott vendégként a Valcer Klarinét Kvartett is szórakoztatta a közönséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában