Baba-mama

2022.12.10. 07:54

Karácsonyi programmal várják a babákat a mátranováki klubban

G. E.

Idén indult újra a baba-mama klub a településen, az ahhoz csatlakozó helybéli anyukák kisgyermekeikkel rendszeresen összegyűltek a művelődési házban. Ezek az alkalmak egész évben jó hangulatban teltek, a felnőttek megbeszélték egymással az őket érdeklő témákat és a mindennapi történéseket, a kicsik pedig készségfejlesztő játékokkal foglalták el magukat.

– Az idei év utolsó összejövetelét december 14-én, szerdán, 10 órától tartjuk. Az ünnepekhez kapcsolódóan karácsonyi évzáró programként hirdettük meg ezt a foglalkozást, amire most is várunk minden helybéli édesanyát és kisgyermeket – fogalmazott Maruzsné Répás Lilla, a művelődési ház vezetője, aki azt is elárulta, hogy a Bátonyterenyei Gyermekesély Program támogatásával megvendégelik a baba-mama klub résztvevőit. 

– Karácsonyi meséket olvasok fel, a kellemes beszélgetést pedig ünnepi dallamok kísérik. A klubfoglalkozásokat következő évben tovább folytatjuk majd – tette hozzá. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában