Hulladék

2022.12.05. 18:11

Illegális szemetelők: az elkövetők helyett az érsekvadkerti önkormányzat kap büntetést

Dr. Őszi Attila Csaba, a település polgármestere a község közösségi oldalán egy dühös hangvételű bejegyzésben számolt be arról a minap, hogy egy helyi lakos folyamatosan feljelenti az önkormányzatot, ha annak ingatlanán ismeretlenek illegálisan hulladékot helyeznek el.

L. J.

A polgármester szerint ezekkel a feljelentésekkel az a probléma, hogy az önkormányzatot több milliós büntetés kifizetésére kötelezik, miközben nem tehet arról, hogy valaki nem a háza elé helyezi ki a szemetet és viteti el a hulladékszállítókkal, hanem az önkormányzat területén teszi le alattomos módon.

Dr. Őszi Attila Csaba a bejegyzésben kiemelte, hogy ennek az illetőnek azokat kellene feljelentenie, akik a hulladékot elhelyezik az önkormányzati ingatlanon, nem pedig a helyi hivatalt.

A településvezető nemrégiben a vandálok miatt írt egy dühös hangvételű bejegyzést, akik megrongálták a temető kertjében épülő kerítést:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában