Nyílt nap

2022.11.26. 21:46

Több sportággal és a létesítménnyel is megismerkedhetnek a Balassagyarmaton

A Honvédelmi Sportközpont december 3-án, szombat délelőtt 11 és 16 óra között nyílt napot tart a létesítményben.

L. J.

Bálint Béla Zoltán, a Honvédelmi Sportközpont létesítménygazdája és lőtér vezetője portálunk érdeklődésére kifejtette, hogy a nyílt napra mindenkit várnak kortól függetlenül. Így azokat is, akik új sportolási lehetőségeket kívánnak megismerni, vagy csak szeretnék megnézni a létesítményt és az ott kipróbálható sportokat. Mint mondta: szívesen fogadják a balassagyarmati és a környékbeli településeken élő diákokat, családokat. 

– A nyílt nap során arra törekszünk, hogy szélesebb körben ismertebbé tegyük a balassagyarmati Honvédelmi Sportközpontot és az itt kipróbálható, gyakorolható sportokat. Eddig csupán a szervezett körülmények között tartott tanórákon és szakkörökön való részvételre volt lehetőség. Azonban ezt most szeretnénk egy nyílt nap keretében kibővíteni és kötetlen módon bemutatni az érdeklődő közönség számára – fogalmazott Bálint Béla Zoltán. Hozzátette: – A rendezvényen a lézerpisztoly és a lézerpuska lövészetet, a légpuska és légpisztolyos lövészetet, valamint az íjászatot próbálhatják majd ki a résztvevők. A küzdőteremben pedig akadálypálya lesz kialakítva a legkisebbek számára. Sajnos a várható hideg idő miatt az OCR pályánkat csak megtekinthetik.

A sportközpont vezetője végül kitért arra is, hogy a jövőben is szeretnének hasonló programokat szervezni, azonban ezek a rendezvényeik még körvonalazódnak. Így azokról majd csak a későbbiekben tudnak tájékoztatást adni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában