Szünet

2022.11.30. 15:02

Több nógrádi település lakóját érinti az igazgatási szünet

Két héten keresztül bezárja kapuit ügyfelei előtt a Somoskőújfalui Közös Önkormányzati Hivatal, illetve annak ceredi kirendeltsége.

V. E.

Ez utóbbi település is megosztotta Gregorné Kovács Hajnalka jegyző felhívását, amelyben az igazgatási szünetről tájékoztatták az érintett települések, azaz Somoskőújfalu, Cered, Szilaspogony és Zabar községek lakosságát. A felhívás alapján a Somoskőújfalui Közös Önkormányzati Hivatalt fenntartó önkormányzatok képviselő-testületeinek döntése alapján december 22-től a hivatal somoskőújfalui székhelye és a ceredi kirendeltsége zárva tart egészen 2023. január 6-ig. 

Ez idő alatt a fent nevezett intézmények nem látják el feladataikat, illetve az ügyfélfogadás sem működik majd. A tájékoztatás szerint a sürgős, halaszthatatlan ügyek – például anyakönyvi események – esetére a hivatal munkanapokon telefonos ügyeletet tart, amely a 06-20/2626-400 számot tárcsázva érhető el az igazgatási szünet alatt.

 

Címkék#szünet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában