Vetítés

2022.11.15. 19:04

Számtalan programmal várják az érdeklődőket a balassagyarmati Országos Rajzfilmünnepen

A Mikszáth Kálmán Művelődési Központ közösségi oldalán adta hírül, hogy idén az intézmény is részt vesz az Országos Rajzfilmünnepen. Ennek köszönhetően november 18. és 19. között számos rajzfilmmel kedveskednek majd a résztvevőknek a művelődési központban.

L. J.

A felhívás szerint november 18-án, pénteken 10 órakor a Baba klubban a „Bogyó és Babóca (13 mese)” című történetet vetítik majd. Aztán 11 órakor a középiskolások nézhetik majd meg „A kecskeméti animációs filmfesztivál válogatását”. 

November 19-én szombaton, 13 óra 30 perckor Macskássy Gyula: A kiskakas gyémánt félkrajcára és a Telhetetlen méhecske című alkotását, majd 14 órakor „Az MTVA válogatása a Pannónia Filmstúdió aranykorából: Mézga Aladár különös kalandjai, A nagy ho-ho-horgász, Kérem a következőt!,” válogatását tekinthetik meg a résztvevők. 

Ezt követően a Daniel Speer Brass zenekar ad koncertet ismert rajzfilmslágerekkel, utána pedig Szép Bence humorista tart bűvészműsort a gyerekeknek. 

Mindezek után, 17 órai kezdettel különféle izgalmas meséket vetítenek. A programot végül 18 órakor a Kahoot kvíz nyereményekkel zárják majd. A közlemény szerint a rendezvény ideje alatt kézműves foglalkozások és egyéb színes programok is várják majd az érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában