Életút

2022.11.29. 10:28

Sikerekről és nehézségekről is mesél a rádióhallgatóknak a ceredi festőművész

November 30-án, szerdán a Gömör és Nógrád Rádióban Cene gál István, a Nógrád Megyei Prima Díjas ceredi festőművész mesél életútjáról a hallgatóknak.

P. K.

Cene gál Istvánnal Ádám Veronika beszélget a rádióban

Forrás: Gömör és Nógrád Rádió

A rádió szerdai vendége Cene gál István lesz, akivel Ádám Veronika beszélget az Alma a fájától című műsorban 18 órától.

A ceredi Cene gál István kiérdemelte már a Nógrád Megyei Prima Díjat és az European Art Star Díjat is munkásságáért, aki festményeiről és pályafutásáról beszél a rádióhallgatóknak. Érintve a festői lét minden szépségét, mélységét és nehézségét. A nemzetközileg ismert és elismert festőművész több mint 40 kiállítással büszkélkedhet országon belül és kívül. A lendületes beszélgetés alatt a hallgató bepillantást nyer a festő világába, miközben felfedezi milyen szemmel látja egy művész a világot, és hogyan rögzíti annak minden apró részletét.

Nem először ad interjút a rádiónak nógrádi származású tehetség, ugyanis a csak magyar dalokra épülő online rádió KüldetésTUDAT című műsorában nemrégiben dr. Bódi László vendége Salgótarján Jászai Mari-díjas színművésze Pindroch Csaba volt, aki gömöri gyökereiről, salgótarjáni gyermekkoráról, színészi pályájáról, családjáról és férfiúi küldetéstudatáról is mesél a rádióban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában