Miss Hungary

2022.11.27. 10:45

Nógrádi sajtos cég támogatja a szépségeket

December 11-én Budapesten, az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében rendezik meg a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjét.

Nool

Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása – tájékoztatták hírportálunkat a szervezők, hozzátéve, hogy az eseményről videófelvétel készül majd. A színes programok, divatbemutatók és számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több „tourral” mutatkozik be. A zsűri a kis- és nagyestélyi, valamint a fürdőruhás felvonulás alapján dönthet a döntőbe jutottak sorsáról. A Miss Hungary karitatív célt is kitűzött maga elé: a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával. 

A szervezők kérdésünkre elárulták, idén sajnos nincs a döntősök között Nógrád megyei versenyző – az északi régiót Ártánd, Bükkábrány, Hatvan és Bánréve képviseli –, de mint megtudtuk, a szépségverseny fő támogatója egy Nógrád megyei cég, a szügyi székhelyű La Burrata Mozzarella Kft. A sajtgyártással foglalkozó vállalat hazánk egyik legjelentősebb cége a magyar tejipar e speciális ágazatában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában