Megmérettetés

2022.11.30. 16:25

Kiválóan szerepeltek a diákok a megyei anyanyelvi versenyen

Pancsovai Gergely, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola igazgatója arról számolt be, hogy az intézmény 7. osztályos négyfős csapata – Barna Annabella, Juscsák Lili, Oláh Kitti, Oláh Dzsesszika – nemrégiben első helyen végeztek a megyei anyanyelvi versenyen. Így ők képviselik megyénket az országos döntőn. A csapatot Károsi Csabáné tanárnő készítette fel a versenyre.

Sz. F.

 Az iskola életében hagyomány, hogy az adventi vasárnapokon egy kis faházban krampampulival és zsákbamacskával várják az érdeklődőket a városi adventi koszorúnál, akik a vásárlással az intézményt támogatják. Az első gyertyagyújtás napján az iskola tanulói műsort is adtak. 

A téli szünet előtti utolsó tanítási napon, december 21-én a szülők és gyermekek közös játékon, kézműves-foglalkozáson vehetnek részt. Ahogyan az iskola igazgatója mondta, úgy tapasztalják, a közös program erősíti az iskolához való kötődést. A diákok és a szülők megnézik az iskolások karácsonyi műsorát a művelődési házban, s ezzel kezdetét veszi a viszonylag hosszú karácsonyi szünet, amely január 9-ig tart. 

 

Címkék#Szécsény

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában