Revizorok

2022.11.27. 21:30

Édességárusokat ellenőriznek a következő napokban a nógrádi NAV-osok

November 28. és december 2. között a megye számos édességüzletében felbukkanhatnak majd a revizorok.

Nool

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Pexels

Helyszíni ellenőrzéseket tartanak Nógrád megyében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának szakemberei november 28. és december 2. között. 

– A revizorok az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét vizsgálják az édességet árusítóknál. Az online pénztárgépekhez kapcsolódóan ellenőrzik továbbá a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, a napi nyitó pénzkészlet rögzítését, illetőleg a pénztárgép éves felülvizsgálatának elvégeztetését – tájékoztatott közleményében a NAV.

Mint kiderült, hétfőn a Szécsényi, kedden a Bátonyterenyei, szerdán pedig a Pásztói járás területén bukkanhatnak fel a revizorok, míg december 1-jén, csütörtökön a Balassagyarmati, pénteken pedig a Salgótarjáni járás területén lévő édességárusoknak kell rájuk számítani. Hozzátették, hogy a tervezetten túl az adóellenőrök a hét valamennyi napján a megye egyéb területein is végezhetnek vizsgálatokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában